video content video marketing

Videomarketing is niet meer weg te denken uit de sociale media. Wenst u een bedrijfsfilm, testimonial, eventfilm, documentaire, muziekvideo of teasers voor op uw sociale media? Dan bent u bij Ca-chet op het goede adres. Wij komen bij u filmen en monteren alles. Stilstaande beelden zeggen veel, bewegende beelden vertellen veel meer.

Mail Ca-chet

Our projects.

Chaudpain

Watch
Bloei Videomarketing

Bloei

Watch
Pellicle vergistingen videomarketing

Pellicle

Watch

Waarom voor video kiezen?

Videomarketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. We komen dagelijks in contact met filmmateriaal. Op facebook, instagram, linkedin, noem maar op… Via bewegende beelden kan u gemakkelijk uw verhaal vertellen. Het is een leuke en boeiende manier om uw (potentiële) klanten aan te spreken.

Social media op smartphones

Video’s worden enorm veel bekeken op sociale media op de smartphone. Het is heel toegankelijk en snel en het is tijdverdrijf nummer één!

SEO

Video’s helpen jou om uw website vindbaar te maken op google. Door middel van videobeschrijvingen kan je doorverwijzingen maken. Hierdoor kunnen potentiële klanten ook op deze manier op uw website terecht komen.

Ondersteuning

Door middel van video kan ingewikkelde materie op een eenvoudige manier gevisualiseerd worden. Met beelden kan je soms gemakkelijker iets vertellen dan met woorden.

Populair op sociale media

Mensen reageren, delen of liken een video gemiddeld 10 keer meer dan bij een tekstbericht op sociale media.

Het brengt tot leven

Emoticons in een tekstbericht is een manier om gevoelens te uiten, maar met video kan je nog veel meer vertellen door middel van de juiste beelden te combineren met de juiste muziek, stem en verhaal.

Besluit

Video is een zeer efficiënte, boeiende en leuke manier om uw verhaal te vertellen om snel een groot publiek te kunnen bereiken.

Grafisch ontwerp
logo, huisstijl, website,
packaging

Videomarketing
video content social media/website

Fotografie
fotografie voor social media/website