PROJECTS / STAD BRUGGE

Aftermovie afterwork

Op 24 juni 2022 organiseerde Stad Brugge een afterwork in het Minnewaterpark. Deze afterwork was de ideale gelegenheid om de stadsdiensten, politie, het OCMW en andere diensten te bedanken voor hun inzet. De dag erna vond Feest in het Park plaats. Stad Brugge kon dan ook de faciliteiten, zoals het podium en de bar, gebruiken om de kosten te delen. Ca-chet maakte een leuke aftermovie.

Aftermovie ontvangst Europacollege

In het academiejaar 2022-2023 biedt het Europacollege het proefprogramma van de European Diplomatic Academy aan. Dit is een bijzonder prestigieuze opleiding: jonge diplomaten worden klaargestoomd om de belangen van de Europese Unie op het wereldtoneel te behartigen. Na deze opleiding van negen maanden krijgen de studenten de erkenning van Eurodiplomaat. Ca-chet maakte een aftermovie van de ontvangst van deze diplomaten door de burgemeester in het stadhuis van Brugge.

Reporter bij basisschool De Geluksvogel in Brugge.

Ontdek de culturele smaken van duurzaamheid en wereldwijde verbondenheid in de basisschool ‘De Geluksvogel’ in Brugge. Ca-chet krag de kans van Stad Brugge om hun inspirerende initiatief vast te leggen. Tijdens de “Lunch met Lef” dook de school in SDG 10 en SDG 12, met een feest van lokale, ecologische en eerlijke gerechten die verschillende culturen en gemeenschappen met elkaar verbindt. Bekijk de video en ontdek hoe deze school een wereld van verschil maakt. #Duurzaamheid #SDGs #Brugge

Leren over cybersecurity met de cybersafe!

Ontdek ‘De Cybersafe’! Deze interactieve escapebox die lagereschoolkinderen bewust maakt van de gevaren van cybercriminaliteit is een boeiende reis die essentiële vaardigheden voor een veilige online toekomst bijbrengt. Leerlingen, klaar voor de uitdaging? Ontdek ‘De Cybersafe’ nu!