Freelance videograaf voor je evenement in Brugge

Ben jij dringend op zoek naar een freelance videograaf voor jouw evenement in de regio rond Brugge. We helpen je graag verder bij Ca-chet in Sint-Andries. Wij hebben al enkele jaren ervaring in het maken van professionele beelden. Daarnaast kan je ook op ons rekenen voor zaken zoals logo-ontwerp, grafisch ontwerp en een huisstijl creëren. We zijn gespecialiseerd in het samenwerken met bedrijven en merken, maar je kan ons evengoed voor andere evenementen inschakelen.

Heb je een videograaf nodig?

Neem direct contact op

De voordelen van een freelance videograaf voor je evenement

Wanneer je een videograaf inschakelt voor het maken van een professionele video, komen wij drie uur lang ter plaatse filmen. Je bepaalt zelf op welk moment dit juist is, en waar jij absoluut beelden van wilt hebben. We kunnen zowel één lange sfeervideo in elkaar steken voor je website, of maximum vier kortere video’s die ideaal zijn om op je sociale media te posten. Je evenement laten vastleggen door een freelance videograaf zorgt ervoor dat je achteraf een leuk aandenken hebt aan deze dag. Je kan een freelance videograaf voor een evenement ook inschakelen voor het maken van een aftermovie van een bedrijfsevenement. Op die manier kan je deze video gebruiken om je bedrijf in de kijker te zetten en potentiële klanten te overtuigen om voor jou te kiezen.

Waarom kiezen voor video’s van Ca-chet?

Kies voor vakkennis

Laat een freelance videograaf jouw evenement vastleggen en geef de marketing van je bedrijf de ideale boost. Beelden zeggen meer dan woorden, en zijn ook gemakkelijker om klanten te overtuigen. Hebben wij jou kunnen overtuigen van onze kunde en kennis? Neem dan contact met ons op via info@ca-chet.be en we gaan graag de samenwerking aan!

VOLG ONS OP