Employer branding video in Brugge

Wil jij een employer branding video laten maken door een team van professionals in de regio rond Brugge? Dan zit je zeker goed bij Ca-chet. Sinds 2019 houden wij ons bezig met het in beeld brengen van bedrijven. Dat doen we door hun persoonlijkheid en missie vast te leggen op beeld. Of jij nu een huisstijl wilt creëren, een logo-ontwerp zoekt, of een employer branding video wilt laten maken, we doen het allemaal!

Wil jij een branding video laten maken?

Neem direct contact op

De voordelen van een employer branding video

Een employer branding video heeft als doel om potentiële of huidige werknemers een zo duidelijk en krachtig mogelijk beeld te geven van jouw bedrijf of merk. In een employer branding video is het vooral belangrijk dat je potentiële kandidaten laat zien wat jij echt te bieden hebt. Je geeft hun een blik achter de schermen en laat je huidige werknemers meer vertellen over waar ze zouden terechtkomen als ze voor jouw bedrijf kiezen. Beeld zegt meer dan woorden, dus schakel een videograaf voor je bedrijf in om een geschreven vacature mee aan te vullen. Om jouw employer branding video tot bij de juiste mensen te brengen, doen we aan videomarketing. Dat doen we door jouw video op de juiste kanalen te verspreiden en het bereik van je doelgroep te maximaliseren.

Waarom kiezen voor video’s van Ca-chet?

Schakel professionele hulp in

Met de hulp van een videograaf kan jij een employer branding video creëren om de persoonlijkheid en missie van jouw bedrijf of merk op beeld te vatten. Zo trek je de juiste mensen aan en kan jij met je bedrijf doorgroeien. Neem contact met ons op als jij overtuigd bent dat wij de juiste persoon zijn om dit voor jou te doen. Stuur ons een e-mail via info@ca-chet.be en we komen snel bij je terug!

VOLG ONS OP